Spring naar content
[wpseo_breadcrumb]

Over Maan Engineering

Maan Engineering staat voor coating equipment. Innovatieve oplossingen die zichtbaar worden in een hoogwaardig eindproduct. 

Onze Hotmelt Coating Station en Silicone Coating Station kunnen stand-alone worden ingezet, maar ook als basis voor bijvoorbeeld de Linerless Coating Line, Lamination Coating Line en de Hotmelt Coating Line.

In samenwerking met vaste internationale partners kan de coating equipment in uitgebreide print- en converting lines worden ingepast. Data en live monitoring zijn een must in de markt en vormen dan ook een belangrijk onderdeel van onze machines. Dit maakt het mogelijk de ROI voortdurend te monitoren. De gebruiksvriendelijke bediening stelt elke operator in staat het productieproces te optimaliseren voor het allerbeste resultaat.

Gebruiksvriendelijk en toekomstgericht

De slimme oplossingen van Maan bieden labelproducenten de mogelijkheid om eigen coating technieken toe te passen. We maken de productie mogelijk van eigen laminaatmateriaal en speciale labels zoals linerless etiketten, clear-2-clear labels, multilayer etiketten en bandenetiketten.

De nieuwste toevoeging aan het assortiment is de linerless hybrid, waarmee labelproducenten laminaat en linerless kunnen produceren op één enkele machine. En dat bij een omsteltijd van slechts vijftien minuten!

Bij Maan Engineering draait alles om u, het proces én een optimaal eindproduct. De plus in progress!

Drum_Melter_200_Changeover
Scroll naar boven