Spring naar content

Maan ontwikkelt marktgericht

Hotmelt Flat Lamination

Stel, u heeft een productielijn waarmee houten panelen zo snel mogelijk verwerkt moeten worden... Geen probleem! Dankzij onze hoogwaardige PUR Hotmelt Flat Lamination Equipment maken wij het mogelijk om lijm met een zeer korte droogtijd toe te passen. Wij krijgen ook regelmatig de vraag om een lijmverbinding te ontwikkelen die krachtig én duurzaam is. Zo kunnen bijvoorbeeld gelijmde vloeren zorgeloos, intensief gebruikt worden.

Bij buitengebruik van bouwpanelen houden wij daarnaast rekening met de vocht- en temperatuurbestendigheid van lijm. Zo voorzien wij in vragen die leven binnen de Building, Construction & Wood Industry. Maar ook voor de verlijmingsvraagstukken uit de Automotive & Transportation, de Textile Industry èn General Product Assembly draaien wij onze hand niet om.

Label Coating

Onze Roll to Roll Label Coating Equipment richt zich volledig op de Label Industry. Een labelproducent kan zich onderscheiden in de markt door de toepassing van eigen coatingtechnieken. De Coating Equipment kan zowel stand alone worden gebruikt als geïntegreerd in bestaande print- en convertinglijnen.

Maan Engineering is toonaangevend op het gebied van Linerless Coating Equipment. Equipment voor de productie van Linerless labels; oftewel zelfklevende etiketten zonder gesiliconeerd schutvel. Groot voordeel van Linerless Labels: minder chemisch afval, omdat er geen schutvel meer overblijft. Ook bespaart het transportruimte en verlaagt mede daarom de kosten. En met de nieuwe HYBRID Maan technologie kunnen labelproducenten laminaat en linerless produceren op één enkele machine.

 

18126_ADVICE_MAAN_05

Voor de Building & Construction Industry

Topkwaliteit Hotmelt Flat Lamination

U wilt equipment dat zich zoveel mogelijk toespitst op uw eindproduct en processen. Bovendien vergt elk materiaal een eigen aanpak; een specifieke behandeling. Maan Engineering biedt volop mogelijkheden dankzij PUR Hotmelt Flat Lamination Equipment.

File172

Voor de Label Industry

Topkwaliteit Roll to Roll Label Coating

Met Label Coating Equipment bedient Maan Engineering een breed scala aan bedrijven in de Label Industry. De coatingtechnieken worden wereldwijd toegepast in de label-, tape- en verpakkingsindustrie. Wij hebben uitgebreide ervaring met toepassingen op gebied van linerless labels, traditionele labels en clear-to-clear labels.

Scroll naar boven