Spring naar content

Research & Development

Maan werkt voor ú. En daarom verlenen we service op allerlei vlakken. Zo leveren we een onderscheidend programma voor onderhoud en service, alsmede testfaciliteiten en uitgebreide kennis van applicatie en materialen. Voordat wij met u over een aanbieding praten, testen we eerst de beoogde applicatie. Om zo de best mogelijke configuratie aan te kunnen bieden.

Vooruitgang en techniek

Slimme innovaties en oplossingen voor uw 'hechtingsuitdaging'. De Research & Development afdeling van het moederbedrijf Maan Group is de drijvende kracht achter de technologische vooruitgang en onderscheidende techniek waar Maan Engineering voor staat. Deze veelzijdige eenheid staat ook altijd klaar voor zowel u, als de engineers van Maan om te voorzien in advies, tips en tools.

Wij laten met liefde onze kunde zien

Of u nu alleen nieuwsgierig bent, al een hechtingskwestie heeft liggen, of interesse heeft in duurzame uitvindingen; wij nemen u mee in de (live of virtuele) wereld van de Maan mogelijkheden. Met een visionaire blik én een portie Sallandse nuchterheid. Full on service zonder verplichtingen, omdat wij zeker weten dat onze innovaties u zullen overtuigen.

Welkom

Proefproducties draaien met lijmapparatuur? Of wilt u een nieuwe lijm- of oppervlaktetechniek op uw eigen materialen testen? Naast een modern laboratorium waar lijmverbindingen, lijmen of coatings worden geanalyseerd, beschikt Maan R&D over een testcentrum waar u testruns kunt draaien op al onze industriële (lijm)apparatuur.

Geavanceerd machinepark

In het geavanceerde testcentrum staan alle basismachines, ontwikkeld door Maan Engineering, opgesteld en krijgt u de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen van een nieuwe machine of techniek.

Via deze route proberen wij u op zo'n volledig mogelijke manier te begeleiden. Van A tot Z op de Maan manier die u van ons gewend bent.

DSC_0453

Demoruimte

Voor de klanten van Maan Engineering beschikt Maan Group over een uitgebreid en strak georganiseerde productieruimte waarin het standaard equipment operationeel staat opgesteld. Hier worden voor iedere aangeboden applicatie haalbaarheidstesten uitgevoerd, nieuwe producten ontwikkeld, of proefproducties gedraaid. Ook kunnen de machines worden ingezet om de levertijd van machines te overbruggen.
Lees meer
Phone-call
MEER WETEN?

Wilt u meer weten over dit onderwerp, neem dan contact op met ons Sales Team.

Scroll naar boven