Spring naar content

Vind je weg in de
label supply chain

Als u start met coaten, moet u uw productieproces opnieuw inrichten en zelf uw grondstoffen inkopen. Dus moet u op zoek naar nieuwe leveranciers. Van papier tot converting- en afwerkingstechniek. En u wilt natuurlijk ook weten welke label applicators uw gloednieuwe product kunnen verwerken… De markt heeft een heleboel te bieden. Daarom is het handig als u uw wegen kent in de label supply chain. We loodsen u er graag doorheen. Zodat u weet waar u terecht kunt met uw vragen.

Koop je eigen grondstoffen in

De liner, de release coating, de face en de adhesive. De welbekende bestanddelen van een traditioneel label. In geval van een linerless label wordt de release coating direct op de bovenzijde van de face aangebracht. En dat maakt de liner overbodig. En daarmee kunt u fors besparen. Op afval, maar ook op grondstoffen, transport, opslag en arbeidskosten. Wel zo duurzaam. Lees hier alles over de voordelen van linerless.

Waarmee gaat u het verschil maken? Oriënteer uzelf. In onze material supplier tool vindt u een handig overzicht van diverse grondstofleveranciers. Of het nu gaat om linerless of laminaat. Onze coating specialisten adviseren u graag.

 

Raw material linerless and PSA label

Converting en finishing techniek

Maan is de specialist bij uitstek op het gebied van label coating techniek. Onze geavanceerde modules opereren stand-alone, maar presteren nog beter wanneer ze geïntegreerd worden in een coating & converting lijn. Om de Maan techniek te allen tijde zo goed mogelijk aan te laten sluiten op verschillende coating & converting partnercomponenten, werken we nauw samen met diverse partners. Weten welke marktpartijen de voorkeur geven aan coating techniek van Maan Engineering? Lees hier meer over converting & finishing.

Linerless applicators

U overweegt om linerless labels toe te voegen aan uw assortiment? Wat ons betreft hebben linerless labels dé toekomst. Het is dé manier om uw ecologische én carbon footprint drastisch te verlagen. Doen dus. Dat deze revolutie zich niet alleen beperkt tot de label producerende keten, bewijst het aantal applicators dat speciaal is ontwikkeld om linerless labels aan te brengen. Weten welke? We hebben een handig overzicht voor u samengesteld.

 

Scroll naar boven