Spring naar content

De Maan route uitgestippeld…

De Maan route uitgestippeld…

Dagelijks lezen we essentiële productinformatie op labels en gebruiken we meubels, deuren en vloeren in zowel in onze woonomgeving als in openbare ruimtes. We willen weten wat we consumeren en we willen veilig kunnen wonen, werken en leven. Maan Engineering beseft dit belang en gaat daarom verder dan alleen het leveren van techniek. Wij zien het als een missie waarbij wij willen delen in onze kennis. Daarom bieden wij u een Maan Engineering experience. Kom langs en wij laten met liefde onze kunde zien.

Heeft u een hechtingskwestie waarmee wij (graag) aan de slag kunnen? Dan nodigen wij u geheel vrijblijvend en van harte uit in Raalte voor een beleving, want wij delen graag onze expertise met u.

Tijdens uw bezoek nemen wij u mee in de (live of virtuele) wereld van Hotmelt Flat Lamination en Label Coating. Met een visionaire blik én een portie Sallandse nuchterheid. Full on service zonder verplichtingen, omdat wij zeker weten dat onze innovaties u zullen overtuigen.

Getriggerd?

Tijdens een goed gevulde demo-dag laten wij u onze bedachte applicaties en nieuwe ideeën zien. Applicaties en ideeen die we meteen samen met u in de praktijk brengen en op haalbaarheid toetsen. Onze R&D-afdeling heeft hiervoor een uitgebreid aantal faciliteiten, waaronder volledig uitgeruste demo-productielijnen, om voor de verschillende toepassingen experimenten uit te voeren, proeven te doen en applicaties te testen.

Kunt u zich vinden in de geleverde oplossing, dan blijft het daar natuurlijk niet bij. Ongeacht waar u zit, ons team van experts reist de hele wereld over om u te begeleiden tijdens het installatieproces. En ook onze service & onderhoud staat bol van de expertise.

Via deze route proberen wij u op zo’n volledig mogelijke manier te begeleiden in uw reis van verlijmingsvraag naar procesinstallatie. Van A tot Z op de Maan manier die u van ons gewend bent.

Vraag hieronder een live demonstratie aan:

    DSC_9923
    Scroll naar boven