Spring naar content

De typische Maan Service

Onderhoud

Door uw lijmmachines goed te onderhouden, zorgt u voor een betrouwbaar productieproces, hoge productkwaliteit en een langere levensduur van uw machines. Maan Engineering biedt de mogelijkheid om een serviceovereenkomst af te sluiten.

Ons team van techneuten voert dan regelmatig preventief onderhoud uit aan de essentiële onderdelen van uw machine. Het doel is om de operationele inzetbaarheid van de machine te waarborgen en u de zorg voor onderhoud en reparatie uit handen te nemen. Ook kijken wij dan op locatie met u mee of processen geoptimaliseerd kunnen worden. Maan Engineering heeft de beschikking over een internationaal opgeleid team van onderhoudsmonteurs. Dankzij de optioneel geïnstalleerde Remote Engineer kan Maan Engineering inloggen op de machinebesturing. Wereldwijd!!

In de voor Maan Engineering strategische gebieden, beschikken wij daarnaast over een netwerk van distributeurs die onderhoud aan uw machine kunnen uitvoeren.

 

Service

Het verschil tussen onderhoud en service onduidelijk? Dat is bij Maan Engineering zeker niet het geval. Waar het onderhoud binnen Maan Engineering zich voornamelijk focust op de elektrische en mechanische kant van het verhaal, richt ons serviceprogramma zich voornamelijk op het proces. Van relaties die een eerste intentie kenbaar maken, tot relaties die al tientallen jaren klant zijn, wij staan ze graag bij om hun proces te optimaliseren.

Onze ervaren productmanagers en R&D afdeling kijken graag met u mee naar de werking van machines en het gedrag van de te gebruiken materialen. Voordat we u apparatuur aanbieden doet u bij Maan Engineering altijd een haalbaarheidstest. In die test zoomen we in op lijmverbruik, hechtingskwaliteit, hechtingsduur en de gewenste proces- en productieparameters. Maar ook wanneer de apparatuur bij u is geïnstalleerd, komen de productmanagers regelmatig langs om het proces te optimaliseren.

Service & Onderhoud Engineering
Phone-call
MEER WETEN?

Wilt u meer weten over dit onderwerp, neem dan contact op met ons Sales Team.

Scroll naar boven