Spring naar content

Partners

Bij Maan geloven we in focus. Het bouwen van coatingmachines is onze specialiteit. Coaten is ons vak. Samen met Maan R&D hebben we een sterke reputatie opgebouwd op het vlak van hoogwaardige siliconen en hotmelt coatings.

Om onze producten te completeren en en kwalitatief nog verder te brengen, werken we samen met enkele gewaardeerde partners. Naar gelang uw wensen is het mogelijk om in een productielijn ook andere componenten zoals een drukstation, baankering en snijstations te integreren. De integratie van dergelijke componenten en aanvullende processen zoals printen, snijden, voorbehandelen doen we met bewezen leveranciers. Zo zijn we er trots op samen te werken met deze sterke merken:

Optimat Group

OPTIMAT Group bestaat uit het Nederlandse Klingelnberg-Klauss, opgericht in 1951, en het Belgische Vens & Thiers, opgericht in 1990. Het bedrijf speelt een leidinggevende rol in de plaatverwerkende industrie.

Het toegewijde team van Optimat Group bestaat intussen uit meer dan 75 personen en zet zich dagelijks in om klanten te ont-zorgen. Ons motto is dan ook niet voor niets “We optimize your woodflow”, wij optimaliseren de workflow van onze houtverwerkende klanten. We kiezen daarbij steevast voor kwaliteit en zetten ook in op automatisatie en digitalisatie. Zo zijn onze klanten volledig klaar voor de toekomst.

Maan Group

Samen willen we toonaangevend zijn. En dat ‘samen’ geldt voor maan Engineering heel letterlijk. Waar Maan Engineering zich focust op kwaliteit, markt en klant vindt productoptimalisatie en productinnovatie vooral plaats binnen de R&D-afdeling van Maan Group. Specifieke klantwensen worden hier doorvertaald naar concrete oplossingen, waarna Maan Engineering ze realiseert.

Phone-call
MEER WETEN?

Wilt u meer weten over dit onderwerp, neem dan contact op met ons Sales Team.

Scroll naar boven