Spring naar content

Partners

Bij Maan geloven we in focus. Het bouwen van coatingmachines is onze specialiteit. Coaten is ons vak. Samen met Maan R&D hebben we een sterke reputatie opgebouwd op het vlak van hoogwaardige siliconen en hotmelt coatings.

Om onze producten te completeren en en kwalitatief nog verder te brengen, werken we samen met enkele gewaardeerde partners. Naar gelang uw wensen is het mogelijk om in een productielijn ook andere componenten zoals een drukstation, baankering en snijstations te integreren. De integratie van dergelijke componenten en aanvullende processen zoals printen, snijden, voorbehandelen doen we met bewezen leveranciers. Zo zijn we er trots op samen te werken met deze sterke merken:

Hardo

HARDO levert al meer dan 50 jaar efficiënte en betrouwbare oplossingen voor verschillende hechting kwesties. Om de beste coating techniek te bepalen, voeren ze in hun eigen testcentrum diverse onderzoeken uit. Er kunnen verschillende vormen van coating getest worden, voor bijna alle ondergronden. Ze leveren zowel losse coating machines, alsmede complete coating lijnen. Met behulp van moderne CAD-software worden de meest optimale resultaten geleverd. Om bestaande machines beter en efficiënter te laten werken, kan de Hardo coating techniek wel degelijk geïntegreerd worden.

Maan Group

Samen willen we toonaangevend zijn. En dat ‘samen’ geldt voor maan Engineering heel letterlijk. Waar Maan Engineering zich focust op kwaliteit, markt en klant vindt productoptimalisatie en productinnovatie vooral plaats binnen de R&D-afdeling van Maan Group. Specifieke klantwensen worden hier doorvertaald naar concrete oplossingen, waarna Maan Engineering ze realiseert.

Phone-call
MEER WETEN?

Wilt u meer weten over dit onderwerp, neem dan contact op met ons Sales Team.

Scroll naar boven