Spring naar content

Partners

Bij Maan geloven we in focus. Het bouwen van coatingmachines is onze specialiteit. Coaten is ons vak. Samen met Maan R&D hebben we een sterke reputatie opgebouwd op het vlak van hoogwaardige siliconen en hotmelt coatings.

Om onze producten te completeren en en kwalitatief nog verder te brengen, werken we samen met enkele gewaardeerde partners. Naar gelang uw wensen is het mogelijk om in een productielijn ook andere componenten zoals een drukstation, baankering en snijstations te integreren. De integratie van dergelijke componenten en aanvullende processen zoals printen, snijden, voorbehandelen doen we met bewezen leveranciers. Zo zijn we er trots op samen te werken met deze sterke merken:

LimTeknikk AS

LimTeknikk AS levert systemen voor het aanbrengen van warme en koude lijmen, voor industriële productie en verpakking van producten. Daarnaast kan LimTeknikk AS stand-alone of geïntegreerde systemen leveren voor productiecontrole en kwaliteitsborging. Het doel van LimTeknikk AS is om het beste alternatief op de Noorse markt te zijn op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid, productontwikkeling, innovatieve oplossingen en goede service.

AKETA Finland Oy

AKETA Finland Oy is een betrouwbare en flexibele leverancier van apparatuur en oplossingen voor de grafische en verpakkingsindustrie, opgericht in 2013. AKETA’s doel is om de juiste, innovatieve en kosteneffectieve oplossingen voor de klanten te vinden. Ze geloven in flexibele en persoonlijke klantenservice. Samen met partners is AKETA in staat om klanten lokaal hoogwaardige service en ondersteuning te bieden.

AVACO Co., Ltd.

AVACO biedt op maat gemaakte oplossing voor de flat-panel display (FPD), halfgeleider-, zonne-, label- en thin film industrieën op basis van automatisering technologie.

LEMUgroup

Opgericht in Tolosa in het jaar 1963 als onderdeelproducent voor andere machinefabrikanten, heeft LEMUgroup zich ontwikkeld als een algemene fabrikant van conversiemachines. Waarbij in het begin op de focus lag op de productie van productiemachines voor kassarollen, heeft het het machinegamma zich inmiddels ontwikkeld tot verschillende productiemachines voor de 7 markten waar LEMUgroup zich op richt.

Hardo

HARDO levert al meer dan 50 jaar efficiënte en betrouwbare oplossingen voor verschillende hechting kwesties. Om de beste coating techniek te bepalen, voeren ze in hun eigen testcentrum diverse onderzoeken uit. Er kunnen verschillende vormen van coating getest worden, voor bijna alle ondergronden. Ze leveren zowel losse coating machines, alsmede complete coating lijnen. Met behulp van moderne CAD-software worden de meest optimale resultaten geleverd. Om bestaande machines beter en efficiënter te laten werken, kan de Hardo coating techniek wel degelijk geïntegreerd worden.

Maan Group

Samen willen we toonaangevend zijn. En dat ‘samen’ geldt voor maan Engineering heel letterlijk. Waar Maan Engineering zich focust op kwaliteit, markt en klant vindt productoptimalisatie en productinnovatie vooral plaats binnen de R&D-afdeling van Maan Group. Specifieke klantwensen worden hier doorvertaald naar concrete oplossingen, waarna Maan Engineering ze realiseert.

Phone-call
MEER WETEN?

Wilt u meer weten over dit onderwerp, neem dan contact op met ons Sales Team.

Scroll naar boven