Spring naar content
[wpseo_breadcrumb]

Bij Maan geloven we in focus. Het bouwen van coatingmachines is onze specialiteit. Coaten is ons vak. Samen met Maan Research & Development hebben we een sterke reputatie opgebouwd op het vlak van hoogwaardige siliconen en hotmelt coatings.

Om onze producten te completeren en en kwalitatief nog verder te brengen, werken we samen met enkele gewaardeerde partners. Naar gelang uw wensen is het mogelijk om in een productielijn ook andere componenten zoals een drukstation, baankering en snijstations te integreren. De integratie van dergelijke componenten en aanvullende processen zoals printen, snijden, voorbehandelen doen we met bewezen leveranciers. Zo zijn we er trots op samen te werken met deze sterke merken:

 

 

AB Graphic International

AB Graphic International ontwikkelt de oplossingen van morgen, vandaag AB Graphic International werd in 1954 in Yorkshire opgericht door de familie Burton. En nog steeds zijn de sterke wortels als engineeringbedrijf voelbaar. Wortels die vandaag de dag nog steeds stevig verankerd zijn. Fast forward. Vandaag de dag is AB Graphic International de wereldleider in innovatieve…

Lees meer
Drum_Melter_200_Changeover
PARTNER WORDEN?

We hopen dat we binnenkort ook uw naam als partner aan ons mogen verbinden. Wat is uw uitdaging? Neem contact op met onze engineers voor een gedegen oplossing.

Scroll naar boven