Spring naar content

Panel Assembly Line voor constructiepanelen – Semi-automatisch

Deze semi-automatische productielijn is ontwikkeld voor het verlijmen van constructiepanelen met PUR hotmelt voor buitentoepassingen. De PUR hotmelt is bij uitstek geschikt om de temperatuurschommelingen buiten op te vangen. In deze productielijn wordt een EPS ingevoerd en dubbelzijdig voorzien van een PUR hotmelt en via een semi-automatisch lamineer-index station voorzien van twee lagen FRP, aluminium. Vervolgens wordt het tri-laminaat aangeperst in een Statische Sheet Press en gestapeld geschaarde Outfeed Table. Deze configuratie is volledig door Maan Engineering ontwikkeld en klantspecifiek opgebouwd.

site config constructie panelen - 20190628_093250
  • Bouw- & constructiepanelen
  • Sandwichpanelen
  • Meubels
  • Transport

Lijn configuratie

De basis van deze semi-automatische productielijn wordt gevormd door de coating equipment van Maan Engineering. De lijn is opgebouwd uit een Roller Coater 2000 – Double, een Drum Melter 200 en een Lamineer Index Station. Ook de handling in deze lijn wordt verzorgd door Maan Engineering. Deze bestaat uit een Sheet Feeder voor het invoeren van de EPS panelen en een geschaarde stapeltafel aan het einde van deze straat. Op klantverzoek is in deze lijn een Statische Sheet Press geïntegreerd in plaats van de standaard Rotary Laminating Press.

Algemeen lijn configuratie
Phone-call
MEER WETEN?

Wilt u meer weten over de Panel Assembly Line voor constructiepanelen – Semi-automatisch, neem dan contact op met ons Sales Team.

Scroll naar boven