Spring naar content

Maan Rotary Laminating Press

De Maan Rotary Laminating Press is een kwalitatief hoog- waardige rollenpers. Deze walsenmachine perst het dubbel of tri-laminaat, nadat de hotmelt is aangebracht en het lamineerproces heeft plaatsgevonden. Het doel van de Maan Rotary Laminating Press is om de materiaalverbinding tot stand te brengen. De primaire functie is daarom niet om aan te persen, maar om de lijmoverdracht van belijmd paneel op het laminaat te laten plaatsvinden. De juiste instellingen met betrekking tot hoogte en snelheid zijn daarom van groot belang. De gebruiksvriendelijke grafische HMI en de mogelijkheden qua fijn afstelling zorgen ervoor de Maan Rotay Laminating Press bijdraagt aan de beste kwaliteit panelen.

USP's

+ Individueel aangedreven walsen

+ Elektronische hoogteverstelling

Benieuwd naar meer informatie van de Maan Rotary Laminating Press?
Download de technische datasheet.

Individueel aangedreven walsen

De twee walsen in de Rotary Laminating Press worden afzonderlijk van elkaar aangedreven door krachtige motoren. Het voordeel hiervan is dat de wals snelheid individueel kan worden bepaald, via het touchscreen display. Hiermee kan interne spanning in de panelen worden voorkomen om banaanvorming van panelen die zijn opgebouwd uit flexibele materialen tegen te gaan.

Electronische hoogteverstelling

De afstand van de bovenwals ten opzichte van de onderwals kan, via het touchscreen display, worden ingesteld. Vervolgens nemen de walsen elektrisch de juiste positie in. Deze elektrische hoogteverstelling zorgt voor continuïteit in het productieproces en flexibiliteit om verschillende dikte materialen door te voeren. De Rotary Laminating Press kan eenvoudig worden geïntegreerd in een productielijn, waarna de moedermachine de doorvoerhoogte per paneel kan laten variëren.

Rotary_Laminating_Press
Phone-call
MEER WETEN?

Wilt u meer weten over de Maan Rotary Laminating Press, neem dan contact op met ons Sales Team.

Scroll naar boven