Spring naar content

Maan Roller Coater Top

De Maan Roller Coater – Top is een kwalitatief hoogwaardige machine voor de applicatie van hotmelts. Gebruikersgemak en procescontrole zijn de belangrijkste uitgangspunten geweest bij de ontwikkeling van deze machine. De Roller Coater brengt met uiterste precisie een hotmelt coating aan op de bovenzijde van vlakke materialen, zoals hout, kunststof, schuim of plastic. De productiesnelheid van de Roller Coater ligt tussen de 3 en 30 meter per minuut.

USP's

+ Verwarmde walsen

+ Variabel instelbare seals

Benieuwd naar meer informatie van de Maan Roller Coater Top?
Download de technische datasheet.

Verwarmde walsen

De Maan Roller Coater onderscheidt zich door het feit dat de coatingwalsen olie verwarmd zijn. Hiermee is de juiste temperatuur van de lijm bij aanbrengen gegarandeerd. De lijmverbinding komt onder de perfecte condities tot stand en het proces vindt gecontroleerd plaats. Om dezelfde reden zijn de Roller Coaters standaard voorzien van stalen walsen met een anti-hecht coating, die ook zorgen voor optimale controle van de lijmtemperatuur. Andere wals typen worden op klantwens geïntegreerd. De Roller Coater heeft standaard een doorvoerhoogte van 3 -100 mm en kan elektronisch worden ingesteld.

Variabel instelbare seals

De afdichtingsseals op de wals zijn traploos instelbaar, zodat de coatingbreedte handmatig kan worden ingesteld. Door de coatingbreedte aan te laten sluiten op het proces, bespaart u lijm en tijd. Omdat de seals van de Maan Roller Coater op de wals geplaatst zijn, is lekken van lijm naast de wals uitgesloten.

Roller Coater - Top - Window open
Phone-call
MEER WETEN?

Wilt u meer weten over de Maan Roller Coater Top, neem dan contact op met ons Sales Team.

Scroll naar boven