Spring naar content

Maan Engineering en LemuGroup kondigen samenwerking en productlancering aan

Maan Engineering en LemuGroup hebben een nieuwe, gezamenlijk ontwikkelde serie coating- en convertingsystemen gelanceerd onder de naam PROCOAT. Daarmee voorzien ze de labelindustrie van een all-in-one-oplossing voor hoogwaardige labelproductielijnen.

Met gepaste trots presenteren de Spaanse convertingexpert LemuGroup en de Nederlandse coatingspecialist Maan Engineering een complete labelproductielijn: de PROCOAT-serie.

De PROCOAT-serie bestaat uit drie aanpasbare labelproductielijnen die een totaaloplossing bieden. Alle units zijn geïntegreerd in één productielijn, van printen tot siliconiseren en van hotmelt coating tot converting units. Labelproducenten kunnen kiezen voor standaard coating en laminering met PS-materiaal, voor productie met linerless materiaal of voor een hybride variant met beide producten.

“Het startpunt van onze samenwerking was de sterke, positieve cultuur die beide familiebedrijven herkenden bij elkaar”, zegt Iñaki Larrea, CEO van LemuGroup. Bart Oude Wesselink, CEO van Maan Engineering, voegt daaraan toe dat de positieve, ongedwongen sfeer de basis vormde voor de gezamenlijke ontwikkeling van de productielijnen: “We hebben samen meer dan 100 jaar ervaring in baanbrekende coating- en convertingtechnieken, dus we weten heel goed wat de wensen zijn van de labelindustrie.” Iñaki Larrea: “We vullen elkaar binnen een en dezelfde sector naadloos aan als technische innovators, allebei met onze eigen unieke specialiteit. Daardoor konden we samen de perfecte labelproductielijn ontwikkelen.”

Van afwikkelen, printen en coaten tot ingepakte eindproducten, Maan en Lemu bieden de ultieme combinatie van coating en converting in een productielijn die speciaal afgestemd kan worden op individuele wensen.
De gezamenlijke trots van Maan Engineering en LemuGroup – de PROCOAT-serie: het beste in coating en converting in één hoogwaardige labelproductielijn – is vanaf nu leverbaar.

Neem voor vragen over de PROCOAT-serie contact op met Maan Engineering (+31 572 302 614) of LemuGroup (+34 943 654 175), of met LemuGroup USA voor Noord- en Zuid-Amerika (+1 860 799 6303).

In deze tijden van Covid-19 staat veiligheid voorop. Daarom organiseren Maan en Lemu interactieve livestreams en videobijeenkomsten voor iedereen die geïnteresseerd is. Belangstellenden zien dan een productielijn van de PROCOAT-serie in actie of kunnen een demo streamen. Wij wisselen daarbij graag van gedachten en beantwoorden met plezier eventuele vragen.

Procoat machine vrij 08219_witte achtergrond
Scroll naar boven