Spring naar content

Roll-2-Sheet Assembly Line voor rubber panelen- Volautomatisch

Deze volautomatische productielijn is ontwikkeld voor het verlijmen van rubber panelen met PUR hotmelt bestaande uit rubber en polyamide tricot. In de productiestraat wordt het rubber van rol afgewikkeld en met een guillotine mes naar een sheet gesneden. Na voorverwarming met infrarood wordt het rubber enkelzijdig voorzien van PUR hotmelt. Het tricot wordt eveneens afgewikkeld in een Unwind Section met web tension control en web guiding. Beide materialen worden vervolgens gelamineerd in de Rotary Laminating Press, waarna de sheets worden gestapeld op een schaar heftafel. Deze configuratie is volledig door Maan Engineering ontwikkeld en klant specifiek opgebouwd.

site-config---rubber-panelen---Sheet-2-Sheet_Production-Line-(2)
  • Transport/Trein
  • Shock Absober
  • Vloeren

Lijn configuratie

Het hart van deze productielijn wordt gevormd door lijmapparatuur van Maan Engineering. In deze lijn zijn een Roller Coater RC1600T, een Rotary Laminating Press RLP1600 en een Drum Melter DM200 geïntegreerd. Daarnaast heeft Maan Engineering beide Unwind Stations (met een guillotine mes, web tension control en web guiding) klant specifiek ontwikkeld en de handling, met onder andere een schaar heftafel als uitvoer tafel, gerealiseerd.

Algemeen lijn configuratie
Phone-call
MEER WETEN?

Wilt u meer weten over de Roll-2-Sheet Assembly Line voor rubber panelen- Volautomatisch, neem dan contact op met ons Sales Team.

Scroll naar boven